sunnuntai 6. joulukuuta 2015

TURKKI PART 2

Ois ollut niin kiva tehdä taas joulukalenteri tänne blogiin, mutta kun aika ei riitä edes kerran viikossa kirjoittamiseen kunnolla. Vois luulla että eihän tällaiseen paljoa aikaa kulu, mutta yllättävän paljon aikaa menee jo pelkästään kuvien valitsemiseen ja muokkaamiseen! Tosin Turkin kuvia en ole käsitellyt yhtään, kun mun mielestä niissä on jo valmiiksi niin hienot värit ja tunnelma. Mutta joo, aika kertoa lisää Turkin reissusta josta onkin jo reilu kaksi viikkoa, krhm..


Maanantaina meille oltiin vuokrattu vene kuudeksi tunniksi. Oltiin siellä mummon ja papan sekä heidän kavereittensa kanssa, joten meitä taisi olla reilu kymmenen henkeä. Veneellä oli mukava tunnelma. Miehistö tarjoili juomia ja ruokaa ja me kalastettiin ja juteltiin. 

Kalastusvälineenä toimi tuollaiset kelat. Oli hauska kokeilla kalastamista vähän erilaisella tyylillä kun on Suomessa tottunut. Ei se vene kyllä mikään kalastusvene ollut vaikka ne niin oli kertonut, siima oli niin heikkoa, että kalat puri hetkessä ne poikki ja vei myös koukut mukanaan. Loppujen lopuksi kalastus loppui siihen, että kaikki koukut oli päätynyt meren pohjaan tai kalojen mahaan.





Me saatiin aika monta tällaista kalaa joiden nimeä ei kukaan meistä tietänyt. Veneen miehistö yritti huonolla englannilla selittää ettei kaloja voi syödä. Kun me sitten kysyttiin että miksi, niin siihen kielitaito jo lopahti.. :-D



Tiistaina eli oikestaan viimeisenä päivänä käytiin Kalen kukkuloilla. Osa lukijoista on saattanut ainakin kuulla paikasta, se on suosittu Alanyan turistikohde. Näkymät alas oli todella hienot, mutta itse kukkulan maksullinen alue ei ollut mitenkään erikoinen. Oli silti mukava kokemus päästä käymään sielläkin! Mä siellä korkeanpaikankammoisena olin kokoajan ihan hädissään kun joku meni vähänkin lähemmäksi reunaa. Matalimmistä kohdista reuna oli vähän yli mun polven korkuinen ja alhaalla oli kymmenien metrien pudotus, oli siinä kuumottelemista.



Bongaa vuohet!

Tässä nyt oli nämä varsinaiset postaukset Turkista. Vielä ajattelin sen ostospostauksen tehdä, mutta ajattelin yhdistää siihen kaikki lähiajan ostokset sillä tuliaiset on tuhottu jo aikaa sitten, enkä mä ostanut vaatteitakaan mitenkään röykiöittäin.


♥: Sara 




2 kommenttia:

  1. oii turkki <3 Ei pitäis ikinä lukea näitä matkapostauksia kun tulee vaan hirveä matkakuume :D...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika mulla! :-D Heti kun astui terminaalista ulos, ois ollut jo valmis lähtee takas lämpöön..

      Poista